Videoproductie: een krachtige manier van communiceren

Videoproducties kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Zo zijn deze niet alleen zeer geschikt voor het overbrengen van een bepaalde boodschap, maar ook voor het informeren en inspireren van de kijker. Krachtige videoproducties zijn in staat het publiek aan te sporen tot het ondernemen van actie, zoals bijvoorbeeld het doen van een aankoop of gebruik maken van een dienst. Het voordeel aan een video is dat u hiermee niet alleen in staat bent woordelijke informatie over te brengen, maar ook visuele informatie kunt communiceren. Uit onderzoek blijkt dat (pakkende) beelden beter blijven hangen dan een geschreven tekst. Het is dan ook niet voor niets dat videoproducties tegenwoordig een zeer populaire tool zijn voor het uiten van de marketingcommunicatie. Geïnteresseerd in wat een videoproductie voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken!

Voor elk doel een passende videoproductie

Video marketing kan op meerdere manieren worden vormgegeven. Denk hierbij niet alleen aan de verschillende kanalen die ingezet kunnen worden om de video te verspreiden, maar ook aan het doel van de video. Zo wordt een bedrijfsfilm bijvoorbeeld met een andere insteek gecommuniceerd dan een productvideo. Eén van de meest gebruikte vormen van videoproductie is de commercial. Deze vorm komt niet alleen vaak voor op televisie (waar u misschien wel als eerst aan zou denken), maar wordt ook online veel ingezet. Wilt u een professionele commercial laten maken? In dat geval bent u bij Tebber Nekkel gegarandeerd aan het juiste adres! Naast een commercial zijn er nog talloze andere vormen van videocontent. Denk bijvoorbeeld aan promotievideo’s, bedrijfsfilms, aftermovies, animaties, productvideo’s, instructiefilms en nog veel meer.

Videoproductie bureau

Het creëren van professionele video content

Pakkende, enthousiasmerende content creëren die niet alleen de aandacht van het publiek trekt, maar ook vasthoudt en deze omzet tot het ondernemen van actie is geen gemakkelijk klusje. Jarenlange ervaring en expertise zijn daarom ook een vereiste om dit werk goed uit te kunnen voeren. Tebber Nekkel beschikt over een prachtig portfolio met commercials voor gerenommeerde merken zoals onder andere Vodafone, Interpolis, Adidas, Etos en ABN AMRO. Ons uitgangspunt voor de sleutel tot succes is een combinatie tussen uw wensen en voorkeuren en onze ervaring en expertise. Teamwork makes the dream work. Onze opdrachtgever(s) zullen dan ook te allen tijde op de hoogte worden gebracht van de vooruitgang in het proces. Bent u het ergens niet mee eens? Uiteraard krijgt u volledig de vrijheid aan te geven wat u graag anders zou willen zien. Na een creatieve brainstormsessie wordt een script geschreven. Op basis van dit script worden de verschillende shots bedacht. Deze worden vervolgens tot leven gebracht tijdens de opnames, die uiteindelijk worden samengevoegd tot een prachtig geheel. Benieuwd naar wat video content voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend per mail, telefonisch of via het formulier op de website contact met ons op om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken!

Menu