Commercial laten maken op hoog niveau

De commercials zoals we deze al heel lang kennen van radio en tv bestaan nu nog steeds. Echter komen commercials tegenwoordig niet meer alleen voor op tv en radio, maar zijn deze ook overal online te zien. Door de ontwikkelingen op het gebied van technologie wordt het als ondernemer steeds makkelijker om reclame te maken en te verspreiden. Het aanbod is enorm, zowel op het gebied van productie als de kanalen waarop marketinguitingen verspreid kunnen worden. Het is dan ook belangrijker dan ooit te voren om op te vallen en out of the box te denken. Alleen op deze manier trekt u écht nog de aandacht van het publiek. Doordat de mogelijkheden op het gebied van marketing tegenwoordig wel eindeloos lijken, is het publiek constant op zoek naar iets vernieuwends en iets spannends. Men wil verrast worden en dat is precies wat wij bij Tebber Nekkel doen. Wilt u ook een professionele commercial laten maken die opvalt en de aandacht van het publiek trekt? Neem geheel vrijblijvend contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Commercial laten maken voor verschillende kanalen

Met trots kunnen wij zeggen dat verschillende gerenommeerde bedrijven hun commercial door ons hebben laten maken. Bekende merken als ABN AMRO, Etos, Adidas, Vodafone en Interpolis gingen u voor. Video marketing kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kennen we uiteraard de standaard commercials op televisie, maar tegenwoordig is dit niet per se meer de meest voor de hand liggende mogelijkheid. Het aantal tv-kijkers is de laatste jaren sterk afgenomen, vandaar dat veel ondernemers hun marketingkanalen uit zijn gaan breiden naar online platforms. Zo worden commercials bijvoorbeeld binnen een banner op websites getoond, als pre-roll voor een bepaalde video op YouTube afgespeeld en als gesponsorde content op Instagram en Facebook weergegeven. Tv-commercials vragen vaak net om een andere aanpak dan commercials die online worden getoond. Met behulp van een professioneel productiebedrijf als Tebber Nekkel bent u verzekerd van een commercial die niet alleen de aandacht trekt, maar ook blijft hangen en uiteindelijk het publiek aanspoort tot het ondernemen van actie.

Commercial laten maken

Hoe gaat Tebber Nekkel te werk?

Het doel van een commercial is uw boodschap op herhaaldelijke, doeltreffende en kernachtige wijze communiceren met de doelgroep. Om uw boodschap zo goed mogelijk over te brengen, zal de videoproductie aan de hand van gezamenlijke brainstormsessies tot stand komen. Wij hechten veel waarde aan eigen inbreng van onze opdrachtgevers, zodat voor beide partijen een optimaal resultaat kan worden behaald. De sleutel tot succes vormt zich door onze expertise en ervaring te combineren met uw kennis over het product of dienst. Daarbij speelt de kern van de boodschap die u over wilt brengen aan het publiek een grote rol. Na het opstellen van een basis-script zullen verschillende shots uit worden gedacht. Zodra deze zijn goedgekeurd door de opdrachtgever wordt op locatie een set opgebouwd die de basis zal vormen voor de uitstraling van de commercial. Afhankelijk van de voorkeuren en het budget worden verschillende producten en/of acteurs gepresenteerd.

Menu